Aanmelden

In samenwerking met ouders hebben wij een algemeen informatieboekje opgesteld. Hierin staat wat u als nieuwe ouder dient te weten voordat uw kind voor het eerst naar school gaat.

Aanmelden

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? Hier kunt u het aanmeldingsformulier downloaden voor het aanmelden/inschrijven van uw kind(eren).

Oriëntatie

Op deze website en in onze Schoolgids vindt u informatie over de inrichting van ons onderwijs en de dagelijkse gang van zaken op de Haarschool.

Kom kennismaken!

Maak een afspraak met de directeur, Ingrid Langeveld en neem een kijkje in de school. U kunt dan met eigen ogen zien hoe de kinderen en leerkrachten met elkaar omgaan, hoe de sfeer op de school is en hoe het gebouw er van binnen en buiten uit ziet. Ook kunt u allerlei vragen stellen.

Open huis op 2 februari

Op zaterdag 2 februari is de Open dag voor belangstellende ouders.  Daaropvolgend bent u op woensdag 6 februari van harte welkom om het onderwijs in de groepen bij te wonen. Mocht u op deze dat niet kunnen, dan is het altijd mogelijk een afspraak te maken met de directeur van de school.

Inschrijving

Door het aanmeldingsformulier in te vullen wordt de inschrijving in behandeling genomen, waarna u wordt uitgenodigd voor een aanvullend intakegesprek. Er is ook de mogelijkheid om voorafgaande aan het invullen van het aanmeldingsformulier een afspraak te maken.

Er zijn geen wachtlijsten maar het is heel belangrijk om wederzijdse verwachtingen goed op elkaar af te stemmen. We volgen bij inschrijving dan ook het protocol instroom, doorstroom en uitstroom van leerlingen dat voor alle ROOS-scholen is vastgesteld.

Nieuwe leerlingen, die door verhuizing zijn komen wonen in Holten en onze school willen gaan bezoeken, zijn van harte welkom. De school schrijft een leerling pas definitief in, na een gesprek met de directeur en/of intern begeleider van de vorige school en wanneer het onderwijskundig rapport van de vorige school, voorzien van alle eventuele onderzoekgegevens, in ons bezit is. Daaruit moet blijken, dat het kind het reguliere basisonderwijs op onze school kan gaan volgen.

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

• Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.